Тable – сервіс, що організовує круті вечері та бранчі для обмеженої кількості людей. Місця обирає у Львові, але географія Table поступово розширюється – наступний захід відбудеться у Буковелі. А ще на таких вечерях/бранчах телефонами користуватися заборонено.
Де: Буковель
Коли: 25 березня
Моє знайомство з Table відбулося так: я на нього не потрапила. За ті декілька хвилин, поки я всім розповідала про те, куди збираюся, мудріші за мене люди свої слова підтвердили реєстрацією. І заплатили за участь. Мені залишалося лише заздрісно упиватися несамовито гарними фотками із заходу. Із «Тейблом» завжди так – і я зараз не про блискавичну реєстрацію. Я про красу, яка вихлюпується за межі світлин і заряджає особливим настроєм тих, хто просто на неї дивиться.
На початку березня Table святкував свій день народження – йому виповнився 1 рік. Я поставила будильник на годину початку реєстрації, а потім ще цілий день псіхувала, чому мені не приходять реквізити для оплати. І потрапила на свято не тільки «Тейблу», але й кожного, кому пощастило там опинитися.
Тable – це вечеря, організована кожен раз у несподіваному місці з новим меню для обмеженої кількості учасників. Яким, до речі, ще й заборонено користуватися телефонами. Про локацію гості заходу довідуються за кілька днів до події та протягом цих днів буквально «офігівають» – запрошення можна отримати і в бібліотеку університету Франка, і в національний музей імені Шептицького, і в оперний театр. Вартість останнього «Тейблу» становила 500 гривень. Виняток – участь у річниці коштувала трохи більше.
Коли я потрапила на подію, в голову одразу прийшла думка: «Не може їм бути 1 рік! Камон, щоб усе працювало настільки злагоджено, має пройти значно більше часу». Але факт залишається фактом: те, що ми звикли називати сервісом, не викликає жодних зауважень. Нікому не загрожує голод, холод, нудьга чи спрага: страви подають швидко та у відповідний момент, а всі вони чудово смакують із підібраним до них вином. На столі – ситна і здорова їжа: м’ясо, риба, овочі. І ніяких тобі майонезних салатів та фаршированих «рибів».
Але це не основне – найбільше приваблює неповторна атмосфера свята, яку створюють і оздоблення, і музичний супровід. І, звичайно, люди, які над цим працюють. Цей настрій передається усім присутнім, він заряджає на приємне проведення часу та цікаве спілкування з іншими. Адже коли телефони перебираються із рук власників у окреме місце, де до них нема доступу, залишається тільки одне: поцікавитися людьми не на екрані, а в реальному житті.
Не люблю усілякі кліше-фразочки типу «тут як у казці», тому скоріше скажу, що це місце (хоч і кожен раз нове), де хочеться бути. Table – це нова філософія дозвілля і відпочинку, в основі якої лежить любов до людей і до краси навколишнього світу. І навіть якщо ти вважаєш, що люди тобі не цікаві, Table – підтвердження тому, що людям є чим дивувати. І якщо не учасникам (якщо ти вже дійсно такий мізантроп), то організаторам – точно. Тому стеж за новинами Table і готуйся прийняти Tableтку від буденності.
Наступний Table відбудеться у Буковелі 25 березня, попередня реєстрація обов’язкова.